UKG Pro Workforce Management – Tijd en aanwezigheid

Verbeter de nauwkeurigheid van payroll en beperk kostbaar overwerk tot het minimum.

Het bijhouden van tijd draait niet meer alleen om in- en uitklokken. Ontdek hoe UKG Pro Workforce Management™ (het voormalige UKG Dimensions®) de ervaring voor jouw mensen en jouw bedrijf verandert.

Ervaar onze tour 2:12
UKG Dimensions – Tijd en aanwezigheid

Inbegrepen

Houd de tijd, aanwezigheid en activiteiten van jouw werknemers bij en verzamel gegevens om volgens de werk- en betalingsregels te blijven handelen. Ook kant je eenvoudig eventuele uitzonderingen beheren, voor een voortdurend naleving en kostenbeheersing binnen uw bedrijf.

Vereenvoudigde tijdregistratie

Houd de tijd en aanwezigheid van al jouw uurcontractwerknemers en werknemers in loondienst bij op een flexibel platform.

Proactief afwezigheidsbeheer

Afwezigheidstrends worden zichtbaar voor je, zoals gepland, incidenteel of langdurig verzuim van werknemers. Zo krijg je inzicht in de impact ervan op jouw organisatie.

Traceerbare ‘job-costing’

Verbeter de operationele prestaties met real-time inzichten in de productiviteit van verschillende functies en activiteiten.

Vernieuwde prikklok

In- en uitklokken met de UKG InTouch DX™-prikklok, gemaakt voor de moderne werknemer, geïnspireerd door de technologie die we elke dag in ons leven gebruiken.

Customer Quote

“UKG Pro Workforce Management heeft een transformatie teweeggebracht bij London Energy. De responsieve gebruikersinterface geeft medewerkers meer controle over de manier waarop ze willen werken, en de gepersonaliseerde gebruikerservaring geeft ze toegang tot alle informatie die ze nodig hebben.”

Mark Beattie
Head of Central Services | London Energy
Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture