UKG Ready – Tijd en aanwezigheid

Stroomlijn tijdregistratie met consistente, eerlijke regels

Verhoog de efficiëntie door routinetaken te vereenvoudigen en geef jouw mensen inzage in real-time gegevens, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen om jouw bedrijf verder te ontwikkelen.

UKG Ready – Tijd en aanwezigheid
Inclusief

Ongeëvenaarde flexibiliteit om aan de specifieke regels voor uw bedrijf tegemoet te komen, routinetaken te automatiseren, en proactieve inzichten te bieden, waardoor jouw mensen eventuele zakelijke problemen snel aan kunnen pakken.

Gestroomlijnde tijdregistratie

Automatiseer het bijhouden van uren, tijdsgoedkeuringen en afwezigheidsverzoeken - en ontvang proactieve notificaties voor uitzonderingen, ontbrekende boekingen, overwerk en meer.

Eenvoudig gegevens verzamelen

Geschikt voor alle scenario's, met de flexibiliteit om tijd vast te leggen op mobiele telefoons, prikklokken, via inbellen en offline. Zo kunnen jouw mensen eenvoudig in- en uitklokken.

Geautomatiseerd afwezigheid bijhouden

Stroomlijn verzuimregistratie en tegoed met behulp van geautomatiseerde regels en workflows, waarmee het beleid consequent en nauwkeurig, en dus eerlijk, wordt toegepast in uw gehele organisatie.

Beheer van naleving

Stem de betalingsregels af op de naleving van federaal, staats-, plaatselijk en bedrijfsspecifiek beleid en voorzie in een gemakkelijke manier om die regels te staven vanuit een groot aantal opties voor gegevensverzameling.

Overal en altijd toegang tot de oplossing

Zorg dat jouw werknemers hun tijd kunnen beheren met de opties voor self-service op hun mobiele telefoon.

UKG Ready Solution Helps Conover360 Close 80 Percent of Deals

"De tijd die managers moeten besteden aan het goedkeuren en bijhouden van afwezigheidsverzoeken en het afhandelen van absentiekwesties is met wel 75% gedaald. Al die tijd werd vroeger verspild aan onproductieve taken".

Brian Zilo
SPHR Senior Vice President of HR | Lipari Foods
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG Ready
Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture