Book icon
E-book

UKG voor de Levensmiddelenbranche

Bedrijven in de detailhandel, zoals supermarkten, groenteboeren, buurtwinkels, etc., dienen een uitstekende klantenservice te leveren en prijzen laag te houden om succesvol te zijn. Wanneer het op de aankoop van levensmiddelen aankomt heeft de consument tegenwoordig talloze opties om uit te kiezen – van kleine buurtsupermarkten en grote supermarktketens tot maaltijdbezorgers en bedrijven waarbij je online boodschappen kunt bestellen. Tegelijkertijd verwachten klanten steeds meer van levensmiddelenleveranciers, en dan hebben we het niet alleen over kwaliteit, hygiëne en prijs, maar ook nog eens over bijvoorbeeld de mogelijkheid om boodschappen af te halen en thuis te laten bezorgen, en nog vele andere diensten.

Required field
Industry Brief Grocery

Om een goede concurrentiepositie te behouden, moeten organisaties binnen de levensmiddelensector dan ook over een betrokken en productief personeelsbestand beschikken, dat iedere keer weer op de juiste tijd en locatie wordt ingezet om een vriendelijke, moeiteloze en efficiënte ervaring aan klanten te bieden, nieuwe klanten aan te trekken en de klantloyaliteit hoog te houden. Ontdek hoe je met de geavanceerde tools van UKG meer talenten aantrekt, meer mensen binnen korte tijd aanneemt, de personeelsretentie verhoogt, je talenten meer controle en zelfstandigheid geeft – en er dus voor zorgt dat je bedrijf al zijn zakelijke doelstellingen behaalt.

Organisaties in de levensmiddelenbranche passen hun businessmodellen aan en breiden hun aanbod uit om aan de steeds veranderende eisen van de consument te voldoen, en hebben dan ook betrokken en productieve werknemers nodig om een ongeëvenaarde service te verlenen waarmee ze hun marktaandeel kunnen behouden en zelfs kunnen uitbreiden. 

De UKG People Operations-oplossingen helpen buurtsupermarkten, supermarktketens en andere bedrijven in de detailhandel door middel van intelligente automatisering en krachtige mobiele tools om een meer verbonden en betekenisvolle employee experience te creëren.