UKG Dimensions

Wereldwijd workforce management voor complexe branchebehoeften

Maak kennis met onze AI-gestuurde oplossingen voor personeelsbeheer, aangepast op jouw branche en gebouwd op een intelligent platform met ruimte voor aanvullingen - kan je de werkervaring voor uw mensen verbeteren.

UKG Dimensions
Plataforma Moderna Escalable
Modern platform met ruimte voor aanvullingen

Ga verder dan traditioneel personeelsbeheer, met een platform dat naadloos aansluit op uw bedrijfssystemen en -toepassingen

Recomendaciones Inteligentes
Intelligente aanbevelingen

Bereik opmerkelijke bedrijfsresultaten met AI-gestuurde roostersuggesties, waarmee jouw personeelsmanagers betere beslissingen kunnen nemen en uw mensen meer flexibiliteit krijgen in de balans tussen werk en privéleven

Hecho a la Medida para su Industria
Aangepast aan jouw branche

Functionaliteit en expertise op maat, die voldoen aan complexe, branchespecifieke eisen

Functies UKG Dimensions

Ontdek hoe jij met het dynamische werkplekplatform en de kracht van UKG Dimensions™ een positieve verandering teweeg brengt in de mate waarin jouw mensen presteren en gedijen op het werk, en daarnaast verbazingwekkende bedrijfsresultaten behaalt.

Tijd en aanwezigheid

Houd de tijd, aanwezigheid en activiteiten van jouw werknemers bij en verzamel gegevens om volgens de werk- en loonregels te blijven handelen. Ook kan je eventuele uitzonderingen beheren, voor een voortdurend naleving en kostenbeheersing binnen uw bedrijf.

Meer informatie
Roosteren

Met zichtbaarheid van het personeelsbestand zorg je voor een optimale personeelsbezetting, tijdens elke dienst en elke dag, en hebben jouw werknemers meer flexibiliteit in het beslissen hoe en wanneer ze werken.

Meer informatie
Analytics

Geef eerstelijnsmanagers snel en bruikbaar inzicht in de productiviteit van hun team, op het moment zelf - en ondersteund door gegevens.

Meer informatie
Compliance

Zorg er met de juiste inzichten, informatie en hulpmiddelen voor dat jouw organisatie voldoet aan de voorschriften van de overheid en de branche.

Meer informatie
KLANTERVARINGEN
Neem het niet zomaar van ons aan

“UKG gives us the visibility into … operations to make informed business decisions.”

Moving to UKG Dimensions has given Biltmore access to people and operational data, streamlined hiring and onboarding, and improved payroll accuracy.

Lees meer
Ga met ons in gesprek

Wij helpen grote én kleine bedrijven bij het vinden van de juiste software en tools voor hun teams.

ready to chat